27 Ağustos 2009 Perşembe

Şampiyonlar Ligi Rakipler


B Grubu

Man.United
CSKA Moskova
BEŞİKTAŞ
Wolfsburg


G grubu iyiydi iyi. Wolfsburg'la aynı gruba düşmemiz ne kadar şanslı ( ! ) olduğumuzu gösteriyor.



Fikstür

15 Eylül
BEŞİKTAŞ-MANCHESTER

30 EYLÜL
CSKA-BEŞİKTAŞ

21 EKİM

WOLFSBURG-BEŞİKTAŞ

3 KASIM

BEŞİKTAŞ-WOLFSBURG

25 KASIM

MANCHESTER-BEŞİKTAŞ

8 ARALIK

BEŞİKTAŞ-CSKA

7 yorum:

voodoo girl dedi ki...

hani denizli balı diyodu herkes bi biz göremedik

Şairler Parkı dedi ki...

memleket sınırları dışında geçerli olmuyor o bal. yerli balı yurdum balı :D

marmara

Facchetti dedi ki...

Messi'ye selamlar!

Şairler Parkı dedi ki...

Enteresan olan Manu'dan çok Wolfsburg tedirgin ediyor herkesi. Wolflsburg bizi zorladığı kadar diğer takımlarıda zorlayacak.

marmara

Şekerli dedi ki...

Aslına bakarsanız çok dengeli bir grup oldu. Şu gruptan birincilik haricinde her sırada çıkabiliriz. Mesele bizim ne oynayacağımız. Tabiki Wolfsburg yerine daha güçsüz bir takım gelseydi fena olmazdı.

Gökhan dedi ki...

ilk maçta man utd'ye kaybetmeyip,2 deplasmanda 1 puan çıkarsak sonra içerde 6 puan yeterli olur böylesine dengeli bir grupta 2.tur için.
ama ilk maçı kaybedersek de sonuncu oluruz gibi geliyor.

ramram dedi ki...

Worlsburg ilk 3 maçının ikisini kazanmış ama teknik direktör değişikliği takımın geçen seneki gibi olmayabileceği anlamına geliyor. İkinci torbadan CSK, 4. torbadan Wolfsburg çıkar mı diye düşünüyor insan.

Beraberlik almanın bizim için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama ligdeki gibi ağır ve yan paslarla oynamaya devam edersek gol atabileceğimizi düşünmüyorum.

Tabi ligde 30 metrede defansa sıkışan rakiplerin yerine açık oynayan takımlar olacak Şampiyonlar Liginde. Nihat ve Holosko'dan beklentim yüksek açıkçası.

Beşiktaş adına tek korkum 10.5 numara meselesine takılıp saçma bir takım düzeni kurulması. 10.5 numaranızın formsuz olduğu gün maçı vermek, en azından beraberliğe razı olmak...

Bir de Mustafa Hoca sıfır çekme korkusuyla mı,hırsıyla mı oynatır yoksa sallamaz saldıran Beşiktaşımızı tekrar izletir mi bize?