3 Kasım 2009 Salı

Yeter.


Bundan birkaç saat öncesine kadar umudum tavan iken, Ernst'in oynamayacak olması ile endişelerim artmıştı. Eksik onca kişiye rağmen endişelenmezken tek oyuncu ile endişeleniyordum. Aslında Beşiktaş'ın halini özetleyen bir durum bu. Gerçek bu. Bu gerçeği bilmemize rağmen umuda bağlanmak da Beşiktaşlılık sanırım.

Birkaç saat öncesinde nasıl beyaz isem şu an bir o kadar siyahım.

Kötü başkana
Kötü yönetime
Kötü hocaya
Kötü futbolculara

yeter.

4 yorum:

sampi dedi ki...

Kotu taraftari da ekleyelim listeye.

Futbolcu isliklamak, yonetime bir tek maglupken laf sokmak, mactan kopmak, vs. vs.

Şairler Parkı dedi ki...

Evet, kötü taraftar var. Beşiktaş üzerinden çıkarı olanlar kötü taraftar. Bu sene de yüzleştik bununla.

Ancak taraftarın tümüne haksızlık edemiyorum. Israrla direnen bir kesim var çünkü. Kazanılan maçlarda da tepkisini koyan, atılan gollerden sonra yeter diye bağıran. Ki bugün de kıvılcımı muhtemelen onlar ateşledi. Maçta olmadığım için doğru bir değerlendirme yapamıyorum bu konuda tam olarak.

Beşiktaş taraftarı uzunca bir süredir sağlıklı bir yapıya sahip değil. Yaşanan tribün olayları bir yana duygusal anlamda da müthiş bir yıpranmışlık içerisinde. Hakikaten yıpranan kesime kıyamıyorum ne yazık ki. Bu da bir özeleştiri olabilir.

Ha bir de az önce duyduğum bir detay var. Yeter sesleri yükseldiğinde Y.D. yerinden fırlayıp "o...ç..." diye bağırmış. Bunu gördüğünü söyleyen bir sürü kişi var. Bugüne kadar stadda toplu olarak kendisine küfür edilmemişti. Bunu da sağlamayı başardığı için ayrıca tebriği hakediyor.

Ege

stalker dedi ki...

sampinin futbolcu ıslıklamak ve maçtan kopmak eleştirilerine katılamıycam. yanlış tabii ki bunlar, ama tabata kötü oynayıp ıslıklanırken aslında yönetim ıslıklanıyor. 20000 kişinin içinde max 50 kişi alkışladı, onlardan biri oalrak söylüyorum bunu. maçtan kopmak da aynı şekilde. sahadaki futbol herhangi bir şekilde insanı bağırmaya teşvik edecek minvalde değil. bjk taraftarının alametifarikası bu durumlarda da bağırmaktır ama sınıra dayandı artık. tahammül edilemiyor. tepkilerin küfür ve hakaret sarmalına girmesi de aynı bıkkınlıktan. ammaaa yönetime bir tek mağlupken laf sokmak meselesi bir numara.. kupalar gelirken sus, başkan bize kuarezmayı getir filan.. onlara kocaman bi sktir çektim dün protestolar başlayınca. sonra da sabaha kadar mideme ağrılar saplandı.. payı olan herkesin allah belasını versin..

erol1903 dedi ki...

http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2009/11/04/fft15_mf415823.Jpeg

Burda bağırdı onu herhalde.

Kapalı altta 3. golden sonra yine aynı tipler "Mustafa Denizli ettin sen bizi" diye bağırtmaya çalıştılar milleti ama insanlar o anda kontrolden çıkmıştı, herkes saydırıyordu Y.D. ye..