15 Ocak 2009 Perşembe

Beşiktaş - Werder Bremen


yeni oyuncularımız Yusuf Şimşek ve Serdar Özcan tarz olarak birbirine benziyor.
koşmadan da oyuna katkıda bulunabiliyorum diye veryansın eden sergen yalçın , yusuf'u izledikçe ben de atardım lan bu pası diyordur.
cisse 90 dakika oynadığına göre antalya'da fransız takımlarından menajerler var olsa gerek.
ibrahim üzülmez ise otele gitsekte deliksiz bir uyku çeksem derdinde.

şampiyonluğun en büyük adayıyız diyen mustafa denizli, şu maçla bile bize inandırıcı gelmiyor.
sebep ise ; kadro, sistem. evet bu adamın hala kafasında belli bir 11 ve sistem yok ve 2. yarıya girmek üzereyiz. ekrem dağ sağ açık, sol açık ve son olarak sağ bekte deneniyor.toraman ve zan kadroya zorla monte edilmeye çalışıyor ama zan çok eğrelti duruyor.

serdar özkan'ın sağdan sağdan bindirmelerini bu sezon başında çok beğeniyordum. arkasında serdar kurtuluşla çok iyi bir sağ kanat oluşturmuşlardı. ancak ligin başında bu 2 oyuncu orta açıyordu. amaca yönelik olarak sıfıra kadar iniyordu serdar özkan, şimdi ise tek hedef oraya ulaşabilme derdi, zorlama adamım, müsait bir yerde aç şu ortanı.

orta diyince aklıma seriç geliyor. izlediğimiz maçlarda yani oynayabildiği dakikalarda hep isabetli ortalar atıyor. bugün de güzel bir orta açtı. ama sol kanat bu adama emanet edilebir mi onu tam olarak kestiremiyoruz, 90 dakika zorlu bir maçta izlemek lazım.

tello'ya antalya yaramış sanki. futbolu yine her zaman ki gibi iyi ama genelde 60-70. dakikalar arasında oyundan kopardı. kondisyon sorunu geldiğinden beri mevcut,90 dakika oynasa biz bu takıma 10 numara oyuncu aramayız.

Hiç yorum yok: