29 Ocak 2009 Perşembe

BeşikTAŞ


Ligin ilk yarısında da benzerlerini yaşamıştık. Maça giremeyenler çevre evlerin attıklarına maruz kalmıştı. Maç sonunda yine taşlanma yaşanmıştı. Buna memleketine sahip çıkma diyordu Antalyalılar. Nasıl bir memleket savunması ise, balkonlardan reçel tabakları, su bardakları atılıyordu. Memleketine bu kadar düşkün olanlar stadda değil, balkonda idiler. Sonra kahpe olan yine Bizans oluyordu.

Otobüs taşlamak da mantıksız hareketlerin başında gelir heralde. Kim yaparsa yapsın savunulacak yanı yok.

Antalyaspor'lu taraftarların 2 sene önce Şeref Bey'de söylenen tezahuratlara itiraz etmelerine ses etmiyorum. Biz o gün kendi takımımızı, kendimizi sorgulamak yerine işin kolayına kaçtık ve Antalyaspor'u suçladık. Bu konuda kendi öz eleştirimizi yapalım. Ama sonrası? Antalyalılar bunun arkasına fena sığınmış durumda. Her yaptıkları hareketten sonra ama siz bize bıdı bıdı. Ee kardeşim İnegöl dolaylarında geçen araçları taşlarken de sebep biz miydik?

Neyse hafta sonu yine karşılaşıyoruz, saçma bir statü yüzünden ligi neredeyse sadece Antalyaspor ile maç yaparak kapayacağız. Keşke öyle olsa Bobo gol kralı olur, bizde kesin şampiyon.

Hiç yorum yok: