24 Ağustos 2009 Pazartesi

Kulakları Tıka Gözlemci



Ligin 3. haftasında keyiften kendinden geçen Gs taraftarı - kayseri maçında stadda olanlar diyelim yada - başladılar bize sallamaya. Yaratıcılıklarını maç boyunca bizden esinledikleri ( ! ) tezahuratlarla göstermişlerdi zaten. Son 5 dakikayada bize küfür ederek geçirme zahmetinde bulundular. Ve bunu yaparken bizim Musalla taşı bestesini uyarlayarak yaptılar.

Şimdi merakla beklenen topluca edilen küfürün kayıtlara geçip geçmeyeceği. Eğer geçerse tahminimce maksimum 15.000 lira ceza ve uyarı ile kurtulacaklar. Bakalım gözlemci ve fedarasyon kedigillerden yana bir tavır sergileyecekler mi ? Biz bunu kenara not edelim.

Ceza gelmezse anlayışla karşılarız. Galatasaray Türkiyedir. Burası Türkiye Yok öyle.

4 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Evelallah, Musalla tasini ne yapacagimizi gorecekler 5.hafta...

bunlar her sene ayni, hersene basinda atip tutmayi cok seviyorlar, sonunda musalla tasini degil eski osmanli mezar tasini, hatta kavuklusunu gorecekler yakin bir yerlerinde ondan haberleri yok...

Gökhan dedi ki...

bu kadar çabuk gaza gelmelerinin onlara uzun vadede zararlı olacağını düşünüyorum.yine çok erken havaya girdiler ve her ne kadar sezona iyi başlamasak da gs'ye ters gelecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum.

baba hakkı dedi ki...

Mutlaka ceza gelir ayrıca biz cuma akşamı küfür etmeyelim de bir de bu konudan bağımsız olarak biz kendimize bakalım fb ve gs ye bakmaktan kend, sorunlarımızı ıskalıyoruz.

Jordi Metal dedi ki...

Ben tribünden 5. haftadaki BJK maçına sallayan taraftarın o stada gelme niyetinden zaten kuşku duyuyorum. Bağıran topu topu 3-5 kişi.