1 Ağustos 2009 Cumartesi

Mardin Kapı Şen Olur


Marmara bir süredir iş için Mardin'de. Adam bu kadar uzakta olunca değişti tüm psikolojisi. Gün içinde attığı mesajlar, yaptığımız telefon konuşmaları... Sanırsın ki dönmeyecek bir daha oradan, Beşiktaş'a hep uzaktan bakacak:)

Paşam şöyle bir mesaj atmış: " Vaktiyle Seni Uzaktan Sevmek diye bir yazı yazmıştın, sen gel de uzak gör".

Hayatımız uzakta geçiyor, bizimkisi bir süre daha orada kalacak diye bunalımda. İş ciddiye binse, bu kış burdasın Marmara deseler, işi bırakır döner İstanbul'a.

Neyse ki kupa maçını izleyebilecek. Ligin ilk maçında yok, sonrasında kaç hafta kaçıracak belli değil.

5. haftayı kaçırırsa müthiş bir bunalıma sürüklenir:)

Şarap isterük...

7 yorum:

taksim dedi ki...

hawai gömlek ile dolaşıyodur sokaklarda kesin..
Mesajlar ile olmuyor, basıcaksın geliceksin :)

Şairler Parkı dedi ki...

Sokağa çıkamıyor ki işten, hem o Hawai gömlek değil, Nepal gömleği(izmir nezarethane) ahahah

Ege

oneblood dedi ki...

sen dönmezsen bil ki biz sana geliriz! şaka lan şaka ne gelcez :)

Enes Özbey dedi ki...

siz de bir amerikanin batisina gelinde uzak neymis gorun. sabahin korunde internette besiktas maci izlemek icin nobet tutmanin, ha kesildi ha kesilecek diye istim ustunde durmanin, tribunlerin sesinden solugundan uzak olmanin ne demek oldugunu siz bir de bana sorun. Hele o sampiyon oldugumuz gun yok mu, sevincimi paylasacak bir kisi bulamamak nasil koymustu da sampiyonlugu bir turlu hissedememistim. Halbuki Inonu'de mac izlerken attigimiz bir golde bile daha cok sevinirdik. Mardin uzaksa burasi icin baska bir kelime bulmamiz gerekecek.

Kalten dedi ki...

Dubai'de Denizli macini izledim, Yildirim Demiroren agladi ben agladim, otel odasinda tek basima --cok acaipti.

Ondan once de Amerika'da ogle vakti mac izlerdim, ogleden sonra maraton, yine tek basima.

Insan uzuluyor.

Şairler Parkı dedi ki...

@Enes Özbey

Muhakkak çok daha zordur sizin yaşadığınız. Çünkü Beşiktaş dışında hasret duyduğunuz şeyler o kadar fazla ki orada. Memleketten başlı başına uzak olmak yeterli zaten.

Bu blogun yazarlarının biri İstanbul'da, biri İzmir'de yaşıyor. Ben İzmir'de yaşıyorum. Sık sık Marmara ve diğer arkadaşlarımdan "keşke burada olsan şu an" cümlesini duyuyorum. "Keşke orada olsam" diye iç geçiriyorum bolca. Ve hayatın diğer sorumluluk alanlarından fırsat bulduğum sürece İstanbul'a gidiyorum.

Marmara şu an ilk defa bu kadar uzakta olduğu için takıldık ona. Yoksa sizin ya da diğer arkadaşların bulunduğu mesafeyi küçümseyen ya da aldırış etmeyen bir halimiz yok.Ki Beşiktaş'tan uzak kalınan her yer eksiktir.

Ege

Şairler Parkı dedi ki...

kaldigim yer mardin merkeze baya uzak. midyata 10 dakika mesafede. otelin her yani bos arazi. birak semtten besiktastan uzak kalmayi konusacak adam yok dogru duzgun.
uzakta olanlari daha iyi anliyorum artik. ozellile de enes ve kaltenin durumlarindan sonra benimkinin gecici bir uzak kalma durumu olmasi teselli etkisi yaratti.

ege biraz daha uzak kalsak arkamizdan baya dedikodu yapacaksin haaa.

marmara