8 Eylül 2008 Pazartesi

Aydın Karabulut mu ? Sarı Fırtına mı ?

Son zamanlarda Beşiktaş'ta isminden en çok söz ettiren genç yeteneklerden. En son Ümit miilli maçındaki performansından ve gollerinden sonra gazeteler Sarı Fırtına olarak lanse etmiş. Hemen bir alttaki postta asıl Sarı Fırtına'ya yer vermiş Ege. Zaten Metin Tekin blogumuzda da en üstte fotosuyla yerini almıştır.

Berlin doğumlu ve Hertha Berlin'den transfer oldu.
Yeteneklerine ve özgüvenine diyecek birşey yok. Ama ya hedefleri ?
Yeni transferler olsun, yıldızı biraz parlayan genç oyuncular olsun. İlk demeçlerinde '' Burada başarılı olmak ve Avrupa'da oynamak istiyorum'' mutlaka der. Aydın'da bunu daha iddaalı olarak 3 sene sonra Barça'ya transfer olurum diyerek kanıtlamış. Elinizde bir yetenek var ama sevinemiyorsunuz. Çünkü birgün yuvadan uçup gitme telaşında. Nihatı'ı izleyip ne kadar keyiflensekte cümlemizin bir kenarına Keşke'yi iliştiriyoruz.

Neyleyim Beşiktaş'ta esmeyen Fırtınayı sen Karabulut olarak kal diyorum.
Beşiktaş'ta uzun yıllar mücadele edersen ve hedefin Beşiktaş'ın başarılarıyla orantılı olursa o zaman birkez daha düşünürüz Sarı Fırtına olayını. Ama şimdilik tek Sarı Fırtına Metin Tekin bize yeter.


marmara

2 yorum:

Şairler Parkı dedi ki...

Metin'in söylediği o kilit cümleye tekabül ediyor durum. Biz efsanenin parçasıydık, efsane olan beşiktaş'tı diyor. Şimdi herkes tek başına efsane olma yolunda.

Aydın'ın yetenekli olduğu bir gerçek, Ertuğrul Sağlam küstürmezse çok da faydalı olacağı kesin. Ama nihai hedefi Beşiktaş olan adamları özledik.

Ege

efecantekin dedi ki...

Aydın'ı biz sezon başında istemiştik. Ertuğrul hocayla görüşen kulübümüz, olumsuz yanıt almıştı. Biz de Ertuğrul Hoca'ya durumun ne olduğunu sormak amacıyla ulaştığımızda, Aydın'ın beşiktaş'ta ilk 11'de forma giyeceğini belirtmişti. Biz de teşekkür edip, Mehmet Sedef'i rica etmiştik.

Eğer Beşiktaş gibi kıtasal tanınma düzeyine sahip bir takımda bu yaşta ilk 11'de ediyorsa bir futbolcu, kesinlikle onun geleceği vardır.

Beşiktaş'ın ilk 2 haftadaki galibiyetlerini kutlarım. Umarum her şey istediğiniz gibi olur.

Karşıyaka'dan sevgiler,
£f£