2 Temmuz 2012 Pazartesi

Kara Temmuz



Temmuz'u hiç sevmedik biz. Temmuz, hep en sevdiklerimizi elimizden aldı. Her Temmuz andıklarımıza bir yenisi ekleniyordu. Bugün de Temmuz yaptı yine yapacağını. 109 yıllık Beşiktaş'ın boynunu büktü sözde evlatları.

Her 2 isim de adları anıldığında sadece bu kareler ile hatırlanacak artık. Ben, sıradan bir  Beşiktaş taraftarıyım. Sıradan bir taraftar olarak asla unutmam bunu ve yaşatanlarını. Benim canım, ne kaçan şampiyonlukta, ne farklı mağlubiyette, ne içinde bulunduğumuz zor günlerde bu kadar yanmadı. Hep, bu da geçer, bunu da atlatırız dedim. Ama bugün canım çok yandı. Bir ömür unutmayacak, unutturmayacak kadar. 

Sadece bu iki isimi değil, bu isimleri el üstünde tutanları, tekrar görev verenleri, adını haykırıp, eleştirenleri ihanetle suçlayanları da unutmayacağız.

 Bundan sonra, kulüp binasının önünden geçmek bile nasip olmasın size.

1 yorum:

kapgan dedi ki...

olur olur bu adamlar kulübün önünen geçmeyi bırak kulübün içine bile girerler. bunları şapur şupur yalayacak o kadar çok taraftar güruhu varki , utanmadan bunlara kulübü bile teslim edelim derler. amaalesef böyle be dostum maalesef böyle....